En hjälp från ovan!

Jag testade äntligen att ta steget att prova på städhjälp. Kanske kan verka lite överklassigt eller något som bara ”lata” människor anlitar, men ta mig tusan vad skönt! Som att jag inte har tillräckligt att göra under veckorna. Helt ärligt tycker jag verkligen inte att denna hushållstjänst skall underskattas. Vem kan få ihop vardagen samtidigt som man själv kan rengöra hemmet på den nivån som det förtjänar?

Städhjälp från nätet
Jag vände mig till nätet för att hitta mitt svar. Hur ska man gå till väga? Nätet visade sig ha mer att erbjuda än vad hela Sverige kan behöva. Men jag tog helt enkelt någon av de första som jag hittade, de verkade alla rätt lika, men valde till slut http://www.xn--flyttstdningistockholm-64b.nu . Ett enkelt meddelande senare verkade allt vara klubbat och klart!

261

När service är värt pengarna

Har du hört talas om talessättet ”Tid är pengar”, men aldrig upplevt sammanhanget själv? Detta blev som en fantastisk ”aha”-upplevelse för mig. Flyttstädning i Stockholm kom med sin flinka städare och gav mitt hem en härlig omgång av rengöringsmedel och diverse skrubbredskap. Jag vill inte ens tänka på när jag senast städade min lägenhet på denna nivå. Hoppas de inte hittade några otrevligheter inne i köksskåpen…

 

Lyx i vardagen

Detta kan faktiskt bli den nya definitionen av vardagslyx! Att låta någon annan ta hand om hemmet, och unna sig avkopplande tid framför tvn eller med att läsa den där boken du inte hunnit med att öppna på några månader.

 

Testa!!

När jag beställde städtjänsten var jag lite osäker på vad jag skulle förvänta mig. Jag kan tänka mig att många städfirmor lovar mycket, men lämnar det sådär. Men de verkade inte vara något problem, och förhoppningsvis så har alla andra städbolag lika bra kvalitet på sitt arbete som http://www.xn--flyttstdningistockholm-64b.nu.

32

Hur som helst, när du kollar efter städfirman du ska anlita, kan jag ge lite tips.

  • Se till att de finns nära dig så att du inte behöver stå för några resekostnader, alternativt att resekostnader är inkluderade såklart!
  • Det är superbra om de har fasta priser, det bli översiktligt och du vet vad du kan/bör förvänta dig.
  • Kolla om de inkluderar städmaterialet, om du har bristande sådana är det nog nödvändigt att de tar med sig dina egna skurborstar, moppar och trasor. Blekmedel och fönsterrengöring är också bra att de tar med sig.
  • Om du inte har koll på hur stor din lägenhet är, kolla upp det, så att du kan få rätt priserbjudande från början. Vissa städfirmor tar helt enkelt betalt beroende på hur stor lägenheten är.

Som Stockholmsbo så vet jag hur hårt livet kan ta på en. Jag hoppas att detta blir en ny trend inom kort för folk som lär sig värdera att slappna av och unna sig lite egentid. Det borde vara en del i denna trend med mindfullness… Man ska kunna ta hand om sig själv också och inte bara allt som man per ”måsten” sysslar med varje dag, hela tiden.

Så hur fungerar det?
1
Ingen skyldighet citat
2
Vi städar era lokaler till perfektion
3
Luta dig tillbaka och satte på kettlen
Bokning
?
Frysavfrostning
Inglasad balkong