Vad ska man ge bort i inflyttningspresent?

Många av mina vänner har precis flyttat in i nya lägenheter. Jag antar att det är för att vi är i den åldern då många flyttar till helt eget eller större. Bara senaste halvåret har jag varit på inte mindre än åtta inflyttningsfester! Det gällde att gnugga fantasi-knölarna inför detta då många av mina vänner känner varandra och jag kände att jag vill variera mig i presenter. Här kommer några tips på saker som är bra att ge bort i inflyttningspresent.

0_S5k6NTk_2

  1. Kryddväxter eller annat att odla. Att odla har blivit en supertrend. Om personen i fråga har balkong är växter en superbra present. Jag köpte ett set med kryddväxter, det vill säga basilika, timjan, koriander och mynta till en kompis. Mycket uppskattat!
  2. Presentkort på härliga brödbutiker eller kaféer i området. En för mig personlig favorit. Att kunna gå och köpa ett härligt surdegsbröd på morgonen är oslagbart.
  3. Vinglas. Kan man aldrig få för många av. Dessutom kan de lätt gå sönder. Överhuvudtaget snygga glas är alltid bra att ha fler av.
  4. Om personen inte redan äger en blender är det den perfekta presenten. En blender är perfekt till allt – juicer, sopor, smoothies med mera.
  5. En kokbok om personen är matintresserad.
  6. Presentkort på Systembolaget. Stoppas ner i en presentförpackning med den ny-inflyttandes favoritflaska vin eller ett gäng med annorlunda ölsorter.
  7. En dyrare flaska bubbel. För det är något du ofta inte unnar dig själv och vad är bättre än att skåla i en flytt med ett härligt rosa bubbel?
  8. Böcker. Om personen gillar att läsa. Gärna en serie klassiker som man ”måste ha” i bokhyllan.
  9. Delikatessprodukter. En dyr olivolja, en extra god ost, spännande kryddor. I delikatesshyllan finns en uppsjö av presenter.
  10. Om fantasin tryter; presentkort på inredningsbutik. Kommer alltid till användning.
10930013
10930013

Det var mina bästa tips till inflyttningspresenter.

Så hur fungerar det?
1
Ingen skyldighet citat
2
Vi städar era lokaler till perfektion
3
Luta dig tillbaka och satte på kettlen
Bokning
?
Frysavfrostning
Inglasad balkong