Tel: 08-630 07 09

Mån - Fre: 8.00-16.00

Lör - Sön: 8.00-14.00

Boka nu

6 saker att göra innan du åker iväg på semester

6 saker att göra innan du åker iväg på semester Oavsett vart du reser och hur länge du ska vara…

6 saker att göra innan du åker iväg på semester - Flyttstädning Stockholm

Oavsett vart du reser och hur länge du ska vara borta finns det saker du skall göra innan du lämnar hemmet. Här tipsar vi om 6 saker du kan göra innan då åker iväg! Allt för att du ska komma till ett rent hem och slippa komma snabbt igång med gamla hemrutiner.

Ha tvätten på noll

Tvätta allt som har legat i tvättkorgen. Det blir även enklare att packa när du har rena och fräscha kläder som du kan välja mellan. Det blir också en lättnad att du inte behöver ta tag i det när du är tillbaka.

Checka golven

Det krävs inte mycket tid att dammsuga i varje rum. När du är tillbaka kommer du hem med rent golv som är fritt från allt damm som har samlat sig under en lång period.

Torka hyllorna

Ta en trasa och torka hyllorna i badrummet och köket. Dem håller sig rena tills dagen då du är tillbaka från din resa.

Töm diskmaskinen och diskbänken

Tömningen av diskbänken, sköljning av alla tallrikar och att diskmaskinen är tom är ett bra sätt att välkomna sig själv in till köket när du är hemma.

Bädda sängen

En bäddad säng ger en fin bild och känsla av rummet. Det är även ett nöje att sjunka in i sängen efter en semester- speciellt när den är bäddad och fräsch.

Snabb rensning

Samla ihop småsaker- ta en korg och lägg in allt som ska återvändas till sin ursprungliga plats. Försök att lägga tillbaka alla dessa grejer innan du åker iväg eller lämna det i korgen och gör det när du väl är tillbaks. Oavsett blir det mycket enklare för dig när du ska göra det.

Om du följer denna rutin så kommer du att inse att dessa 6 enkla steg underlättar din återvändo hem efter en underbar semester.

Önskar du prata med oss istället?
Lämna ditt telefon nummer så ringer vi upp.