Kundservice: 08-630 07 09

Vi har öppet vardagar: 8.00-16.00

Lördag & Söndag: 8.00-14.00

Boka nu

KONTAKTA OSS GÄRNA

 • Öppettider:

  Vi har öppet vardagar: 8.00-16.00
  Lördag & Söndag: 8.00-14.00

 • Adress:

  Städfabriken AB
  Upplandsgatan 27 11360 Stockholm

 • Telefon:

  08-630 07 09

 • Epost:

  [email protected]

 • Socials:

  Facebook Instagram

Funderar du på att beställa flyttstädning i Stockholm? Vi kan stå till tjänst med det mesta, och rent blir det också. Kontakta oss gärna för en offert, vi har öppet varje dag. Faktum är att många av våra kunder uppskattar att vi är tillgängliga, både vardagar och helger. Du kan antingen ringa oss eller skicka en mejl, vi svarar med en gång.

Vi kan ta oss an flyttstäd Stockholm alla dagar i veckan, och vi tar inte extra betalt för att jobba på helgerna. När du får ett pris från oss så ingår allt, det finns inga dolda kostnader som kommer upp senare. Samtidigt så ger vi en garanti, du har tio dagar på dig att kontrollera vårt jobb och komma med eventuella klagomål. Men vi kan redan nu säga att när vi städat ditt hem så är det rent.

Om du vill ha flyttstädning pris Stockholm så måste vi veta hur stort hemmet är, eftersom det grundläggande priset är baserat på kvadratmeter. Men sedan finns det ett antal tjänster som du kan lägga till separat. Till exempel städning av källare eller vind, avfrostning av frysen samt fönsterputs på inglasad balkong. De flesta vill ha en komplett städning, du ska inte behöva tänka på detta mitt uppe i en flytt.

När du beställer billig flyttstädning Stockholm så kan vi göra RUT-avdraget direkt på fakturan. Detta kan vara upp till 50% eller 25 000 kronor, dubbelt så mycket om man är gammal. Det är alltså självklart att anlita någon för flyttstädning i Stockholm lönar sig. Om det är något som du inte ser på våra prislistor så tveka inte att kontakta oss och fråga om vi kan utföra det. Vi är öppna för det mesta, vi vill att våra kunder ska kunna flytta i lugn och ro. Resten tar vi hand om.

SÅ GÅR DET TILL

1

Fyll i formuläret

2

Bekräfta via e-post

3

Godkänn städningen