Kategori: Blogg
Flyttstädning Stockholm

Att ha en inflyttningsfest

Du har flyttat in i ett nytt hem och du vill bjuda in folk för att fira det. En inflyttningsfest…

Flyttstädning-Stockholm

Min vardagslyx – städhjälp

As I ordered cleaning firm http://justmopp.se  You write the name of the girl who bought cleaning in her house. In…

Flyttstädning Stockholm checklista

Planera din flytt i 10 enkla steg

Börja din planering med god framförhållning redan 12 veckor innan den avsedda flyttdagen. På detta sätt har du gott om…

Flyttstädning_Stockholm_checklista

Att odla i hemmet

Senaste året har jag börjat intressera mig mer för blommor. Innan dess var jag den med max två krukväxter i…

flyttstädning_söndagar_Stockholm

Att välja inbrottslarm hem – en genomgång

Ett inbrottslarm till det privata hemmet är en del av säkerhetsutrustningen för allt fler hushåll. En del av orsaken till…

Flyttstädning Stockholm online bokning

Vad ska man ge bort i inflyttningspresent?

Många av mina vänner har precis flyttat in i nya lägenheter. Jag antar att det är för att vi är…

Flyttstädning i Stockholm flyttstädningi stockholm priser

En hjälp från ovan!

Jag testade äntligen att ta steget att prova på städhjälp. Kanske kan verka lite överklassigt eller något som bara ”lata”…

Hemstädning i Stockholm här

Hur man väljer en väggmålning samt vart och hur man sätter upp den

Med en väggmålning kan du uttrycka dina intressen, smaker och kreativitet. Det finns många alternativ på storlekar, bilder, material och…

Pris flyttstädning Stockholm här

Att bli av med ohyra, insekter och råttor

Småkryp, insekter eller råttor är en mardröm att få in i sitt hem. De inte bara förstör de kan sprida…

städning av hela huset

Håll köket tipp topp

Grunden är allt Börja alltid med ett milt rengöringsmedel före du använder starka kemikalier. Citron och vit vinäger hjälper att…

De 4 enklaste städtipsen

Vem vill inte att ens bostad ska se ren och fin ut? Men rengöring i ditt hem kan vara en svår uppgift. Du kan alltid anlita professionell hus städning, om du inte vill göra jobbet själv. Framförallt om du tex ska flytta och har en flyttstädning i stockholm.

Här är några tips som hjälper dig att hålla hemmet rent. Dessa tips är enkla och okomplicerade, så att du kan prova dem utan mycket till ansträngning. Kika nedan.

  • Rengöring Spegeln

Du behöver inte köpa en massa glasrengöringsmedel och pappershanddukar för att skrubba speglarna där hemma. Vinäger och dagens tidning är allt du behöver för att göra så att speglarna lyser som nya. Kom ihåg att ditt hem kan se så mycket mer renare ut om speglarna är rena och lite mousserande.

  • Skölj tallrikarna

Rengöring av tallrikar kan visa sig vara en tuff uppgift om det inte sköljs av under en längre tid. Ta för vana att skölja tallrikarna efter lunch eller middag och se till att alla dina familjemedlemmar gör det och att det görs ordentligt. Det är en liten och en enkel vana som i slutändan avlägsnar ett problem som lätt kan se stort ut. Ingen gillar att stå och skrubba torkad mat från tallrikar, eller hur?

  • Rengöring Ugnen

Använder du ofta ugnen för diverse rätter? Om du har tid då du inte använder den så mycket, ta en snabb spray av rengöringslösning och låt det stå så tills nästa dag. Torka ugnen snabbt, innan du sätter på den för användning. Detta ser till så att allt det ingrodda som funnits lossnar mycket lättare.

  • Rengöring Kylskåp

De flesta av oss tycker att rengöra kylskåpet är en alldeles för stor uppgift och det tar en massa tid, fast här handlar det bara om att bestämma sig för att rengöra det helt.  Först av allt måste du bli av med all dålig mat som löpt ut (vi alla har detta i våra kylskåp), sedan börja med att torka uppifrån och jobba dig neråt. En kombination av bakpulver och vatten är ett utmärkt sätt att vädra ur ditt kylskåp och lämnar inte den där starka lukten av rengöringsmedel efter sig. Detta är ett enkelt sätt att få ordning på ditt kylskåp.

Hur fungerar det?
1
Fyll i formuläret
2
Få bekräftelse via e-post
3
Godkänn städningen
Bokning
?
Frysavfrostning
Inglasad balkong