Tel: 08-630 07 09

Mån - Fre: 8.00-16.00

Lör - Sön: 8.00-14.00

Boka nu

Min vardagslyx – städhjälp

Eftersom jag bott i Stockholm hela mitt liv så kan jag numera ett och annat om hur vi Stockholmsbor…

Min vardagslyx – städhjälp | Städfabriken AB

Eftersom jag bott i Stockholm hela mitt liv så kan jag numera ett och annat om hur vi Stockholmsbor fungerar. I alla fall något typ av genomsnitt utav oss. Man ska självklart ha en bra karriär på gång samtidigt som man får till sin kreativa kvällskurs någon gång i veckan, och de obligatoriska gympassen. Utöver det ska man helst ha ett bra socialt liv med det avgörande ”nätverkandet” och sen vill man ju samtidigt ha kvalitetstid med vänner. Helgerna är ju toppen! Då kanske det finns lite tid över att fixa hemmet. Men vänta, glömde jag något? Vila! När blev det någon typ av hets kring att vara igång hela tiden? Har folk inte insett sina begränsningar? Inte konstigt att vi alla går in i väggen vid något tillfälle.

Jag har numera hittat mitt egna sätt att ta hand om mig och min hälsa – vilket har fungerat alldeles utmärkt! Jag beställde nämligen hem en städtjänst en stressig dag, då det kändes som att lägenheten höll på att vändas upp och ner. Och detta är ett koncept som har hittat hem till mig för att stanna! (Men innan det kommer till den kaotiska röran…)

Hitta städerska?

Har du inte hittat rätt städerska för jobbet? Som vid de flesta andra frågetecken så är Google ditt svar på denna. Jag hittade snabbt med några enkla klick på de första resultaten till http://justmopp.se. Med ett enkelt onlineformulär på http://justmopp.se kunde jag snabbt fylla i mina uppgifter och visste snart hur mycket denna present till mig själv skulle kosta. Och visst var det värt det! Tid är pengar – men din hälsa är också pengar, men viktigare. Känslan när deras trevliga personal knackade på hos mig och var redo att hugga tag i mitt upp och ner vända hem var obeskrivlig.

Vad innebär städning för dig?

Helt ärligt så har jag tänkt att min rutinmässiga städning mest inkluderar att fukttorka ytorna, dammsuga, moppa och sådär. Men dessa rutinerade specialister hade andra knep på ställen jag inte ens funderat på att rengöra då djupet. Mitt är var som nytt – det var som att kliva in i bostaden precis som jag köpte den! Nu tror ni kanske att mitt hem var i ett katastrofalt tillstånd innan. Men så illa var det inte, men tydligen kan små detaljer göra stor skillnad i sin helhet. Mer än välbevisat för mig i detta läge!

När du kontaktar och ser vilken städfirma du ska anlita, tänk på följande:

  • Det är bra om de har fasta priser. Då vet du exakt vad kalaset kommer gå på ganska snart.
  • Se till att de kan ta med sina egna städredskap. Du kanske inte har allt som behövs hemma hos dig!
  • Se till att du kan vara hemma den tiden de kommer.
  • Kolla om det innebär några extra resekostnader för dig för dem att ta sig till dig. Det är bra om de finns nära dig!
Önskar du prata med oss istället?
Lämna ditt telefon nummer så ringer vi upp.